Contacteaza-ne!

0749 532 632

office@prelatepvc.ro

Bucuresti str. Targoviste, nr 178, Mogosoaia, Ilfov

Social Media

Web Design: Dezibel Media     Web Hosting: Web Hotel

Diferența dintre prelata din PE și prelata din PVC

Diferența dintre prelata din PE și prelata din PVC

Mulți oameni nu cunosc diferența dintre prelata din PE și prelata din PVC. Literal, PE și PVC sunt cu siguranță diferite. Următoarea este o explicație de bază a diferențelor dintre cele două prelate.

PE: Denumirea chimică este polietilena, care este un material termoplastic semicristalin și este un material pentru fabricarea prelatelor din PE. Deci, care sunt caracteristicile PE?

Știm că polietilena este inodoră, netoxică, se simte ca ceara, are o rezistență excelentă la temperaturi scăzute, are o absorbție bună a apei, o performanță bună a izolației electrice, poate fi utilizată în mod normal la -70 până la -100 grade Celsius și este chimic stabilă.

Producția de prelate PE este în general HDPE (polietilenă de înaltă densitate), care are o temperatură de utilizare ridicată, o duritate bună, rezistență mecanică și rezistență chimică. Polietilena este potrivită pentru turnare prin suflare goală, turnare prin injecție și extrudare a diferitelor produse (dure), cum ar fi diverse containere, plase, curele de ambalare și poate fi utilizată ca acoperiri pentru cabluri, țevi, profile, foi și altele asemenea.

Prelata din PVC este o prelată din poliester de înaltă rezistență acoperită cu plastic pe bază de pânză de poliester de înaltă rezistență, acoperită cu rășină din pastă de clorură de polivinil (PVC) cu agent de creștere a vitezei, agent antifungic, agent anti-îmbătrânire, agent antistatic etc. de aditivi chimici, plastificați la temperaturi ridicate. Are proprietăți de impermeabil, rezistent la mucegai, rezistent la frig, rezistent la îmbătrânire, antistatic etc .; iar rezistența la rupere, alungirea la rupere și rezistența la rupere a acestui produs sunt mult mai bune decât prelata tradițională; aspectul produsului este colorat și plăcut ochiului. Suprafața este special tratată pentru a preveni efectul antiderapant. Este o cârpă impermeabilă populară la nivel internațional, iar lățimea este extrem de mare, ajungând la 2 metri lățime. Când produsul finit este terminat, cusătura poate fi redusă pentru a îmbunătăți calitatea. Etanșarea la căldură poate fi utilizată pentru a elimina grija de a coase orificiul. . În funcție de nevoile utilizatorilor, putem produce produse cu funcții diferite, culori diferite și grosimi diferite.

Materia primă din prelată PE se referă, în general, la o pânză de bandă colorată, care este acoperită pe ambele părți ale țesăturii PE cu folie PE și pânză țesută din polipropilenă. Procesul de producție este: desenarea țesăturii rotunde – acoperirea cu două fețe. Performanța impermeabilă a prelatei este slabă, iar performanța impermeabilă nu este în general garantată după o singură utilizare. Dezavantajul este că este ușor de purtat, iar avantajul este că calitatea este ușoară, curată și fără poluare.

Prelata din PVC este o țesătură de bază din filament de poliester și rășină din pastă de PVC acoperită pe două fețe. Deoarece este un proces de turnare prin imersiune, se formează într-o singură dată. Există șlam de PVC în spațiul pânzei, astfel încât performanța impermeabilă este bună. Procesul de producție: pânză cu filament de poliester – acoperire cu dip – uscare și modelare – calandrare și răcire – înfășurare, acum prelata de pe camion, curtea și alte produse rezistente la ploaie sunt fabricate din prelată din PVC. Materialul din PVC are o bună rezistență la ploaie, o durabilitate bună a PVC-ului, iar antivechirea prelatei din PVC este mult mai bună decât prelata din PP și PE.

No Comments

Post A Comment

Call Now Button